50 godina posvećenosti frekventnim pretvaračima

danfoss-drives-50_1120x747

Pre pedeset godina, Danfoss je bio prva firma koja je započela masovnu proizvodnju frekventnih pretvarača. 

2018. godina predstavlja prekretnicu u Danfoss-ovoj istoriji frekventnih pretvarača. Pre pedeset godina, Danfoss je bio prva firma koja je započela masovnu proizvodnju frekventnih pretvarača. Od tada Danfoss je vodeća firma u području tehnologije frekventnih pretvarača i na području digitalnih rešenja koja svojim klijentima omogućuju uspeh u svetu koji se stalno menja. 

- 24. oktobar 2018 Od Danfoss Drives

Ponosni na svoju prošlost

Danfoss Drives je firma koja radi drugačije od većine firmi. Danfoss Drives je jedinstven po tome što je 100% usmeren na razvoj, proizvodnju i snabdevanje frekventnim pretvaračima. Od 1968. godine se možemo pohvaliti portfoliom visoko kvalitetnih proizvoda i usluga prilagođenih za povećavanje efikasnosti procesa, pružaju velike uštede u energiji i smanjuju emisiju CO2.

Svesni smo važnosti povezivanja i potpune slobode pri odabiru vrste motora. Zato Danfoss Drives korisnicima omogućava optimizaciju svojih sistema i mogućnost planiranja najboljih mogućih rešenja za izazove s kojima se suočavaju.

Sadašnjost ima prednost

50. godišnjica Danfoss-ovog rada je vreme za proslavu. Ali, takođe je vreme da ponovno potvrdimo našu predanost našim klijentima i poslovnim partnerima, i nastavimo Danfoss-ov stalni razvoj. Danfoss Drives je svestan megatrendova koji utiču na današnji svet. Naš je prioritet inovativna tehnologija za rešavanje klimatskih promena, koja pomaže u upravljanju brzom urbanizacijom i osigurava uspešno i održivo upravljanje vodama i otpadnim vodama. Osim toga, najnoviji trendovi u automatizaciji menjaju način na koji poslujemo, koji će i dalje voditi naše klijente uspehu i pružiti im vrhunsko digitalno iskustvo.

Fokusirajte se na budućnost

Nakon više decenija iskustva, radujemo se budućnosti. Procenjujemo da će do 2025. godine više od 5 milijardi ljudi (više od 50% procenjenog broja svetske populacije) iskusiti direktne ili indirektne prednosti proizvoda Danfoss Drives u svakodnevnom životu. Instalirani frekventni pretvarači pomoći će da se uštedi godišnji ekvivalent od 60 sati globalne potrošnje energije.

Naša obećanja klijentima i poslovnim partnerima da im pomognemo da stvore održivi svet s proizvodima, uslugama i rešenjima koja se razlikuju od drugih za visoki kvalitet, potpunu pouzdanost i napredne inovacije. Saradnjom možemo postići još više: podižemo i osiguravamo najbolji mogući kvalitet i stvaramo bolju planetu.

Danfoss Drives je s vama oko 50 godina, ali nada, vizija i strast firme, kao i svi njeni zaposleni, još uvek su sveži kao i 1968. Danfoss Drives će nastaviti da radi na čistoj vodi, čistom vazduhu, čistoj energiji i čistoj budućnosti.

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama Pridružite nam se

Želite da komunicirate sa nama?

Upoznajte nas i pridružite se razgovoru