Da li želite da osmislite najbolje moguće rešenje za frekventne pretvarače? Uradite to drugačije

Drives-Do-it-differently-news-738x415 Prilagodite, opremite i sarađujte na drugačiji način kako biste pronašli najbolja moguća rešenja i optimalni ishod za svoje izazove. 

- 18. januar 2019 Od Danfoss Drives

U Danfoss Drives, mi to radimo drugačije. Mi smo 100% usresređeni na razvoj, proizvodnju i isporuku najboljih frekventnih pretvarača. To je ono što radimo najbolje i pomažemo Vam da se usresredite na ono što najbolje radite. To Vam daje slobodu da drugačije optimizujete svoje sisteme, mogućnost za drugačije opremanje vaših frekventnih pretvarača i izbor za drugačiju saradnju sa Vašim partnerima.  

Upotrebom naših AC frekventnih pretvarača znači da niste vezani za jednu tehnologiju ili izbor komponente, kao što su motori, interfejsi ili PLC. Povezivanjem komponenata po Vašem izboru, možete osmisliti najbolje moguće rešenje za AC - frekventne pretvarače i pronaći optimalan ishod za svoje izazove. 

Sa decenijama iskustva, sa više od 4700 stručnjaka za frekventne pretvarače, potpuno razumemo Vašu industriju, znamo vrednost koju frekventni pretvarači donose Vašim aplikacijama i imamo najviši nivo kompetentnosti za stvaranje najboljih rešenja.

Na primer, kada je Kolmeksu trebao partner za svoje pumpe, Danfoss i Kolmeks formirali su pravo partnerstvo, razmenjujući inženjersko iskustvo kroz tri zemlje, proizvodna mesta i kulture. Kolmeks takođe u potpunosti koristi Danfoss servisnu mrežu kako bi ostvario svoju  ambiciju prisutnosti širom sveta.

Kada je Crowne Plaza Copenhagen Towers razvijao inovativni koncept hlađenja koji nije bio do tada korišćen u svetu, njihova želja da postanu najodrživiji hotel na svetu se ostvarila, oni su se okrenuli stručnosti vodećeg svetskog stručnjaka za HVAC u frekventnim pretvaračima.

Inženjeri koji su radili na projektu Hjørring District Heating znaju šta znači kada Danfoss Drives kaže da je motor usklađen. Motori visokih performansi u kombinaciji s frekventnim pretvaračima podjednako visokih performansi su dobri za obe strane.

Normalno je očekivati maksimalno povećanje performansi i energetske efikasnosti, smanjenje troškova i najbrži povrat ulaganja. Osiguravamo da postignete svoje ciljeve tako što ćete moći da odaberete najbolju opremu za svoje rešenje, pružajući Vam frekventni pretvarač koji odgovara tom izboru, podržavajući svaki Vaš korak.

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama Pridružite nam se

Želite da komunicirate sa nama?

Upoznajte nas i pridružite se razgovoru