Danfoss – Menjamo način pružanja usluga kupcima. Brzo. Jednostavno. Važno.

738x415_One_SB Danfoss uvodi Korisničku podršku

- 6. septembar 2017 Od Danfoss

Sa ciljem da uvek pružimo najbolju moguću uslugu i podršku našim klijentima, u narednom periodu uvešćemo izmene kojima ćemo obezbediti brzu, jednostavnu i najbolju moguću saradnju sa Danfoss-om.

Uvodimo novi sistem komunikacije prilikom poručivanja, isporučivanja, praćenja i fakturisanja robe kao i rešavanju tehničkih pitanja. Sistem obuhvata kontakt putem 1-og email-a i 1-og telefonskog broja (One e-mail and One phone number). 

Uvešćemo novi sistem putem 2 koraka:

Korak 1 – Počevši od 20.09.2017., zamolili bismo Vas da koristite ovu e-mail adresu korisnickapodrska.rs@danfoss.com kao kontakt za sve porudžbine, isporuke, praćenje i fakturisanje robe koje budete imali kao i za pitanja naše tehničke podrške.

Korak 2 – Broj nove Danfoss linije će biti poznat i aktivan odNovembra 2017.

Nova email adresa i kontakt telefon zameniće svaku drugu email adresu i broj telefona koji imate i koji ste do sada koristili kako biste kontaktirali Korisničku podršku i Tehničku podršku Danfoss-a.  

 

738x415_OneSlogan_SB

Koji su Vaši benefiti kao kupca/korisnika naših usluga?

- Brz i jednostavan pristup našem stručnom timu korisničke i tehničke podrške

- Obezbedićemo da putem našeg novog sistema dobijate odgovor na svaki poziv i na svaki email

- Naša saradnja biće efikasnija i transparentnija i putem jednog klika u našem novom sistemu videćemo sve transakcije prilikom poslovanja sa Vama. Ovo će nama biti od značaja kako bismo unapredili naše poslovanje.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte!

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama Pridružite nam se

Želite da komunicirate sa nama?

Upoznajte nas i pridružite se razgovoru