Učešće kompanije Danfoss na 49. međunarodnom KHG kongresu

20181205_114826 Kompanija Danfoss je tradicionalno učestvovala na 49. Međunarodnom kongresu o grejanju, hlađenju i klimatizaciji koji je održan u Sava Centru u Beogradu u periodu od 05.12- 07.12.2018. Danfoss je predstavio nove proizvode i energetski efikasna rešenja iz oblasti daljinskog grejanja i regulacije unutrašnjih instalacija grejanja i klimatizacije. 

- 12. decembar 2018 Od Danfoss Heating

Posetioci kongresa su na našem štandu mogli videti neke od naših aktuelnih proizvoda kao na primer merila utroška toplotne energije nove generacije SonoSelect/SonoSafe 10 i Sonometer 30/31, Danfoss ECtemp Smart – Wifi pametni termostat, Danfoss Link™ Wi-fi, Danfoss EcoTM - Elektronska termostatska glava, Dynamic Valve™ - Dinamički radijatorski ventili,  AB-PM – Automatski Balansni i Regulacioni Ventil (AB-RV) za dvocevne sisteme grejanja, Danfoss Icon™ - Nova serija Danfoss-ovih sobnih termostata kao i   I-Set Danfoss inteligentna rešenja za optimizaciju mreže. 

Osim što su posetioci mogli da se upoznaju sa navedenim proizvodima iz asortimana naših najatraktivnijih proizvoda, takođe su mogli postaviti razna pitanja i prikupiti korisne informacije od Danfoss stručnjaka iz područja grejanja.

U okviru regularnog programa održano je predavanje „Sa dobrom kontrolom do uštede“ koju je prezentovao Dejan Burja, Danfoss, Danska.

 

2017_KGH

 

Pratite nas na društvenim mrežama Pridružite nam se

Želite da komunicirate sa nama?

Upoznajte nas i pridružite se razgovoru