Danfoss Eco ™ je u finalu za nagradu „Danski dizajn“

2018_news_danish-design-award-eco Digitalna termostatska glava Danfoss Eco ™ nominovana je za najveću dansku nagradu za dizajn u kategoriji gradnje. 

- 23. maj 2018 Od Danfoss Heating

50 finalista i pobednik u svakoj kategoriji biće javno predstavljeni na Konferenciji danske industrije 28. Maja 2018. Danfoss Eco ™ digitalna termostatska glava, zajedno s još četiri nominacije, je nominovana u kategoriji gradnje.

Dansku dizajnersku nagrada svake godine dodjeljuje „Design Denmark“ i „Danish Design Center“ u Kopenhagenu. Ona predstavlja potvrdu savremene vrednosti i dostignuća u dizajnu u Danskoj, a istovremeno podstiče entuzijazam i razvoj dizajna u fabrikama  i društvu.

Žiri (tim iskusnih sudija sa dizajnerskim i poslovnim iskustviom) je napisao  u svom objašnjenju: "Digitalna termostatska glava za efikasnije kućno grejanje nije sama po sebi inovacija. Do sada, većina pametnih rešenja su preskupe i prekomplikovane za masovno korišćenje. Danfoss Eco ™ je inovacija, razvijena za običnog korisnika, a ne samo za tehnički kvalifikovane osobe, pa je proizvod koristan za milione korisnika koji žele smanjiti troškove grejanja. "

"Počastvovani smo i ponosni što je digitalna termostatska glava za radijatorske ventile Danfoss Eco ™ nominovana za prestižnu dansku nagradu", izjavio je Torben Pedersen, predsednik Uprave, Residential Heating segmenta u  Danfoss-u : "Grupa stručnjaka za radijatorsko grejanje razvila je novi digitalni Danfoss Eco koji je kompletno rešenje za uštedu energije. Za naš rast, fabrik u radijatorskoj industriji neophodni su noviteti,  atraktivan dizajn i pristupačna cena, a Danfoss Eco ™ kombinuje sve: lepotu, mogućnost povezivanja i upotrebnu vrednost. "

Iprkos naprednim, energetski efikasnim karakteristikama, Danfoss Eco ™ je intuitivna i jednostavna termostatska glava. Danfoss Eco ™ je najbolje rešenje za smanjenje potrošnje energije i zaštitu životne sredine ", objasnio je Morten Bjerg Kofod, voditelj strateškog projekta, Residential Heating, Danfoss.

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama Pridružite nam se

Želite da komunicirate sa nama?

Upoznajte nas i pridružite se razgovoru