Doživite industriju daljinskog grejanja na „6. International DHC+ Summer School“ iz prve ruke

 

 

School_news_article738_145 Danfoss je ponosni sponzor 6. International DHC + Summer school“. Učesnici od 26. Septembra do 1. Oktobra, studenti i mladi stručnjaci, pučestvovaće na intenzivnoj obuci u oblasti daljinskog grejanja. 

- 5. jul 2018 Od Danfoss Heating

„DHC + Summer School“, u organizaciji Euroheat & Power, kombinuje teoriju, praktične vežbe i posete. Prilagođena je za studente i mlade profesionalce, zainteresovane za područje daljinskog grejanja. Ove godine, program je fokusiran na budućnost daljinskog grejanja s posebnom pažnjom na inovativne trendove. 

Učesnici će se okupiti u Ljubljani gde će predavanja održati poznati profesori, akademici i stručnjaci na terenu. Deo programa bit će održan u jednoj od Danfossovih fabrika - Trata. Tamo će učesnici imati jedinstvenu priliku za sticanje veština i povezivanje s industrijom na „24Idea Challenge“ događaju , u organizaciji Danfoss-a.

„24Idea Challenge“ je početni događaj u kojem učesnici imaju priliku predložiti inovativna rešenja. Na taj način se ostvaruje mogućnost, stvaranja dugoročnog partnerstva između učesnika i industrije. Ovaj događaj podstiče preduzetničku i inovativnu kulturu, a povezuje i pojedince s različitim pozadinama.

Zašto je „DHC + Summer School“ prilika koja se ne sme propustiti:

 

  • Izvrsna prilika za upoznavanje stručnjaka i studenata iz cele Europe. 
  • Učesnici će steći nova znanja i veštine potrebne za budućnost industrije daljinskog grejanja uz podršku stručnjaka iz industrije.  
  • Program je kombinacija teorijskih, praktičnih iskustava i poseta web-mestima koji će pružiti dobar pregled i najbolje prakse iz sektora. 

 

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama Pridružite nam se

Želite da komunicirate sa nama?

Upoznajte nas i pridružite se razgovoru