Dodatne mogućnosti, jednostavna i brza upotreba: Heat Selector aplikacija je dopunjena

2018_heat_selector_additional_features Danfoss Heat Selector je najbolji alat za on-line izbor opreme  koji projektantima optimizuje proces projektovanja. Nova i ažurirana verzija aplikacije je dostupna, čime se korisnicima omogućuava jednostavniji i prilagođeni postupak izbora. 

- 10. januar 2018 Od Danfoss Heating

Heat Selector omogućava brzo i jednostavno biranje aplikacije grejanja. Omogućava vam najbolja rešenja za vaše potrebe, temeljena na najnovijim verzijama proizvoda. Štedi vreme u izboru proizvoda, omogućuje poređenje i vodi Vas do optimalne kombinacije proizvoda za vašu aplikaciju.

Nedavno smo napravili redizajn početne stranice i dodate su nove funkcije u opciji Moj izbor. Početna stranica sada omogućuje korisnicima bolji pregled aplikacije proizvoda, a alatna traka se lako i intuitivno koristi.

Nove opcije u Mom izboru mogu sačuvati pregledane i odabrane proizvode, koji su kasnije dostupni za dodatnu upotrebu. Moj izbor je jedna od najkorisnijih funkcija Danfoss Heat Selector i njegova glavna funkcija je čuvanje dokumenata na jednom mestu.

S Mojim izborom prethodni proračuni su dostupni za izbor u samo nekoliko klikova, što rezultira bržim rešenjem preporuke za aplikaciju. Na taj način smo smanjili potreban broj klikova  -  sada je dostupno dugme za kopiranje, uređivanje i brisanje.

Ako ste već počeli ili želite početi koristiti Danfoss Heat Selector, nove opcije će optimizovati vaš rad i povećati vašu efikasnost.

Dodatne informacije o Danfoss Heat Selectoru potražite u webinaru na kojem ćete biti upoznati sa korišćenjem, ažuriranjima, portfoliom i drugim korisnim informacijama. Webinar je prikladan za sve one koji već koriste ili bi želeli početi koristiti Heat Selector i možete ih gledati kad god vama to odgovara.

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama Pridružite nam se

Želite da komunicirate sa nama?

Upoznajte nas i pridružite se razgovoru