Danfoss Eco ™ dobitnik je najveće danske dizajnerske nagrade

2018_news_danish-design-award-eco

Danfoss Eco ™ digitalna termostatska glava dobila je najveću dansku nagradu za dizajn u kategoriji gradnje. 

50 finalista i pobednik u svakoj kategoriji javno su predstavljeni na konferenciji Danske industrije 28. Maja 2018. Danfoss Eco ™ digitalna termostatska glava, zajedno s još četiri nominacije, nominovana je u kategoriji gradnje. 

- 26. jun 2018 Od Danfoss Heating

Dansku nagradu za dizajn dodeljuje godišnje Design Denmark i Danish Design Center u Kopenhagenu. Ona predstavlja potvrdu vrednosti i dostignuća za dizajnu u Danskoj, a istovremeno podstiče razvoj dizajna u fabrikama i društvu uopšteno. 

Žiri (koji čine  ljudi sa poslovnim i projektantskim kompetencijama) je u svom obrazloženju izjavio sledeće: "Elektroniska termostatska glava za efikasnije kućno grejanje nije sama po sebi inovacija. Do sada je većina pametnih rešenja bila su preskupa i suviše komplikovana za masovno korišćenje. Danfoss Eco ,razvijen je za običnog korisnika, a ne samo za tehnički kvalifikovane korisnike, pa je proizvod koristan za milione korisnika koji žele da smanje troškove grejanja ".

"Svi smo ponosni što je digitalna termostatska radijatorska glava Danfoss Eco ™ dobila prestižnu dansku nagradu", izjavio je Torben Pedersen, predsednik Uprave, Residential Heating, Danfoss: "Grupa stručnjaka za radijatorsko grejanje razvila je novu digitalnu termostatsku glavu Danfoss Eco ™ za sveobuhvatna, energetski efikasna rešenja. Za rast kopmanije, inovativnost, atraktivni oblici i pristupačna cena su presudni, a Danfoss Eco ™ kombinuje sve: lepotu, mogućnost povezivanja i upotrebljivost. "

"Uprkos naprednim, energetski efikasnim svojstvima, Danfoss Eco ™ je intuitivna i jednostavna termostatska glava. Danfoss Eco ™ je najbolje rešenje za smanjenje potrošnje energije i zaštitu životne sredine", objasnio je Morten Bjerg Kofod, rukovodioc strateškog projekta, u Danfoss-u.

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama Pridružite nam se

Želite da komunicirate sa nama?

Upoznajte nas i pridružite se razgovoru