Neka Vaše zgrade budu održivije, istovremeno smanjujući troškove ulaganja i operativne troškove.

NovoCon® - digitalni pogon za HVAC

2018_news_NovoCon_738x478 30% potencijalne uštede energije optimizovanjem tehničkih sistema zgrade.

- 15. oktobar 2018 Od Danfoss Heating

Digitalni pogon koji donosi potpuno nove prednosti i mogućnosti

Grijanje ili hlađenje vaše zgrade uglavnom uključuje sistem upravljanja zgradom (BMS) i rešenja za hidrauličko balansiranje i upravljanje krajnjim jedinicama. Danfoss NovoCon® je prvi digitalni HVAC pogon koji povezuje sve ovo u potpuno integrisanom i automatizovanom rešenju. Pruža širok raspon pametnih rešenja, pojednostavljuje sistem i smanjuje troškove.

NovoCon® pogon komunicira sa BMS digitalnim komunikacionim protokolom i time razmjenjuje tehničke podatke HVAC sistema. Uz to, vaš tehnički savetnik ili sistem integrator pruži će Vam nov nivo fleksibilnosti i prilika. S NovoCon® elektromotornim pogonom možete dodati vrednost svojoj zgradi, ostvariti svoju želju za održivim razvojem i osigurati značajno smanjenje troškova.

U kombinaciji s odgovarajućim ventilima za hidrauličko balansiranje (PIBCV) tipa AB-QM, postavljen je temelj za energetsku efikasnost zgrade. Hidraulični aspekti HVAC kontrole su stoga potpuno integrisani u BMS sistem. To osigurava potpuno automatizovani i kontrolisani proces upravljanja, optimizacije i održavanja grejanja ili hlađenja u vašoj zgradi. Najbolje od svega, to je moguće učiniti daljiski putem mrežne komunikacije. To štedi vrijeme, i omogućava brzo i efikasno rešavanje problema s instalacijom i radom.

Šest razloga za izbor NovoCon® aktuatora:

 

  • postavljanje temelja energetske efikasnosti HVAC sistema
  • uštede u troškovima tokom celog životnog veka zgrade,
  • prilagodljivost tokom obnove zgrade,
  • štedi vreme za instalaciju, puštanje u rad i svakodnevnu upotrebu,
  • napredna kontrola temperature,
  • ciljano i planirano održavanje.

 

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama Pridružite nam se

Želite da komunicirate sa nama?

Upoznajte nas i pridružite se razgovoru