Familije frekventnih regulatora koje su postali deo Danfoss istorije i njihovi naslednici

DrivePro

Servisna usluga DrivePro® Retrofit nudi servisiranje proizvoda koji su na kraju svog životnog ciklusa i obezbeđuje bezbolnu tranziciju na novije proizvode.

- 12. jul 2017 Od Danfoss Drives

Inovacija je jedna od ključnih osobina Danfoss frekventhih regulatora. Neprekidno unapređujemo nove aplikacije i optimizujemo proizvode koji omogućuju maksimalne performanse, štede najviše energije i minimizuju štetne emisije. Servisna usluga DrivePro® Retrofit omogućuje uslugu servisiranja proizvoda koji su na kraju svog životnog veka i omogućava profesionalnu pomoć za odabir zamenskih frekventih regulatora koji će obezbediti bezbolnu tranziciju.

Ispod je lista VLT® i VACON®  frekventnih regulatora koji više nisu deo našeg asortimana. I na dalje ćete imati pristup tehničkoj dokumentaciji za ove proizvode a naša servisna usluga DrivePro® će nastaviti da Vam obezbeđuje rezervne delove i servise za date proizvode.

Frekventni regulator VLT® Midi Drive FC 280 će naslediti VLT® 2800 frekventni regulator. Ovaj frekventni regulator je i više od naslednika; on je jednostavno rečeno najbolja alternativa. Osim što nudi kompatibilnost sa prethodnikom on takođe nudi dodatne funkcije koje ga čine fleksibilnim, lakim za komunikaciju, lakim za korišćenje i najprikladnijim za vašu aplikaciju.

Frekventni regulator VLT® Decentral Drive FCD 302 će naslediti VLT® Decentral Drive FCD 300 frekventni regulator. Kao deo našeg asortimana decentralizovanih frekventnih regulatora, frekventni regulator VLT® Decentral Drive FCD 302 nudi istu robustnost a takođe savršeno odgovara svim instalacijama gde se zahteva higijenska izvedba opreme.

Integrisani frekventni regulator i motor VLT® DriveMotor FCM 106 ili FCP 106 će naslediti VLT® DriveMotor FCM 300. Kada je potreban kompletan paket koji uključuje frekventni regulator i motor ili samo frekventni regulator koji se može montirati direktno na motor oba proizvoda će biti najbolji izbor.

Frekventni regulator VACON® 20, koji ima više funkcija od prethodnika, će naslediti VACON® 10 frekventni regulator. Zahvaljujući istom hardverskom konceptu VACON® 20 ima isti naponski opseg i opseg snaga, dimenzije i veličine kućišta kao i VACON® 10, što omogućava savršeno unapređenje.

Frekventni regulatori serije VACON® NXL će biti nasleđeni frekventnim regulatorima serija VACON® 20 i VACON® 100, koji su izrađeni uz pomoć najnovijih tehnologija i obezbeđuju više opcija čime se osigurava brza i laka zamena u postojećim sistemima i aplikacijama.

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama Pridružite nam se

Želite da komunicirate sa nama?

Upoznajte nas i pridružite se razgovoru