Dodati NOVI kodni brojevi u Coolselector®2

CoolselectorIcon_738x415 Prilikom rada sa besplatnim programom Coolselector®2 od sada možete primetiti da su u njega integrisani kodni brojevi za široki raspon proizvoda.

- 5. mart 2018 Od Danfoss

Tokom prethodne godine, Danfoss je radio na realizacji aktivnosti unapređenja Coolselector®2 programa kako bismo korisnicima pružili više mogućnosti u izboru proizvoda i proračunima. Unapređenja obuhvataju mogućnosti da se putem aplikacije proračunaju: toplotno opterećenje hladnjače i ICF ventilska ostrva, kao i pregled novih proizvoda npr. proizvodi industrijske rashlade od nerđajućeg čelika, OPTYMA™ Trio kondezacijske jedinice, i nekoliko novih kompresora dodatih u protfolio. Takođe, kodni brojevi za termo ekspanzione ventile su implementirani. 

Pozitivne reakcije koje smo imali do sada od korisnika Coolselector®2 programa nas inspirišu da nastavimo sa inovacijama. Ova nova verzija softvera dostupna je od danas putem preuzimanja sa Danfoss webstranice. 

Nakon što se preuzme Coolselector®2 na računar i započne sa proračunima odabranih proizvodnih linija ili rešenja, uočićete da softver sada obuhvata i veći raspon kodnih brojeva za standardni Danfoss portfolio proizvoda industrijskog i komercijalnog hlađenja. Kodni brojevi za kondezacijske jedinice i kompresore su već sadržani u softverskoj aplikaciji.

Sa ovakvim unapređenjem na Coolselector®2, imamo zadavoljstvo da objavimo da smo preduzeli veliki i značajan korak ka tome da odgovorimo na sve potrebe u industriji rashlade. 

Nastavićemo sa unapređjenjima na softverima i u 2018.godini, sa ciljem da pružimo pristup ka još većem broju kodnih brojeva, novim opcijama i proračunima putem aplikacije. 

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama Pridružite nam se

Želite da komunicirate sa nama?

Upoznajte nas i pridružite se razgovoru