Predstavljamo Danfoss ADAP-KOOL Sistem menadžer sa dva nova proizvoda

AK-SM 810_800 Danfoss ponosno objavljuje dva nova proizvoda u svojoj ADAP-KOOL familiji Sistem menadžera: AK-SM800AL, loger alarma, dodatak dizajniran za lako korišćenje sa sistem menadžerima, i AK-SM810 sistem menadžer bez displeja

- 6. avgust 2018 Od Danfoss Cooling

Sa novim proizvodima AK-SM800AL (loger alarma) i AK-SM810 (sistem menadžer bez displeja) u kombinaciji sa ADAP-KOOL sistemom, logiranje podataka i praćenje alarma postaje praktično i ekonomično za manje sisteme.

AK-SM800AL

AK-SM800AL Alarm loger dopunjuje porodicu Danfoss-ovih Sistem Menadžera iz serije 800 i nudi mogućnost lakog pristupa alarmima kritičnim za rad sistema. Kontroler poseduje ekran na dodir rezolucije 800x600 čime je omogućeno lako korišćenje.

AK-SM800AL vrši monitoring sistema i u slučaju alarma momentalno vrši obaveštavanje. Pored vizuelnog obaveštenja, loger poseduje opciju za zvučna obaveštenja kao i izlazne releje.

AK-SM810 Sistem menadžer

AK-SM810 Sistem menadžer je ekonomsko prihvatljivo rešenje za monitoring i kontrolu sistema rashlade a da pritom nije izgubljeno na kvalitetu niti performansama. Ovo je posebno interesantno za manje super markete kojima je pored kvaliteta fokus i na ekonomski prihvatljivoj investiciji. 

Korisnici mogu pristupiti i analizirati prikupljene podatke pomoću nekoliko standardnih Danfoss alata: mobilne aplikacije SiteService, preko Remote Management Tool-a i preko standardne StoreView aplikacije. Sve navedene aplikacije su testirane na preko hiljade realnih sistema.

“Uvrštravanjem novih proizvoda u postojeću seriju AK-SM 800 sistem menadžera samo potvrđuje našu posvećenost konstantnom unapređenju naše ponude”, rekao je James Knudsen, Menadžer Marketinga Severne Amerike za FR. Još je istakao:”AK-SM810, proizvod namenjen za menje super markete, proširuje naš porfolio sa ekonomičnim, ali ipak potpuno opremljenim rešenjem sa mogućnošću širokog sprektra primene”. AK-SM800AL alarm loger, sa svojim jednostavnim, ali opet moćnim ekranom na dodir, pruža osoblju bitne informacije za rad sistema (statusi, alarmi, …) bez njihove potrebe da budu stručnjaci za rashladu.

Danfoss sistem menadžer – Mozak pametne prodavnice

Danfoss sistem menadžer omogućava besprekornu intergraciju između rashladnog i HVAC sistema. Dizajniran specijalno za aplikaciju u super marketima, sistem menadžer obezbeđuje svu neophodnu funkcionalnost i alate za kontrolu, maksimalnu pouzdanost i visoku energetsku efikasnost sistema. Pristup je omogućen sa bilo kog uređaja.

Za više informacije možete kontaktirati:

Henrik Jensen, Product Manager, System Integration.  E-mail: Henrik.Jensen@danfoss.com

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama Pridružite nam se

Želite da komunicirate sa nama?

Upoznajte nas i pridružite se razgovoru