Danfoss hlađenje na KGH: Potpuna kondenzacija toplog gasa i prvi ICFD instaliran u regionu

rsz_20181206_171430_001 U okviru 49. Međunarodnog kongresa o klimatizaciji, grejanju i hlađenju održanog u Beogradu, Danfoss Srbija tim predstavio je svoja najnovija rešenja i portfolio iz oblasti hlađenja, industrijske automatike i grejanja.

Premijerno je prikazana prva instalacija ICFD Defrost Module tehnologije u Srbiji u okviru teme redovne sesije KGH-a: Rashladne mašine i sistemi.

- 6. decembar 2018 Od DANFOSS COOLING

“Rad obuhvata rešenja i proračune zasnovane na metodi potpune kondensazije toplog gasa sa primenjenom Danfoss tehnolgijom. Želeli smo da na konkretnim primerima pokažemo da ova metoda i primena Danfoss rešenja dokazano pokazuje uštedu energije na industrijskim postrojenjima.

Od skora imamo i takav primer sa Danfoss proizvodima primenjenim u Neoplanta fabrici – Danfoss ICFD Defrost module tehnologija instalirana je upravo sa ciljem ostvarenja veće energetske efikasnosti i poboljšanja sveukupnih performansi sistema. KGH skup inženjera i kompanija je skup kome smo specijalno želeli da istaknemo ovakva rešenja i doprinesemo daljim diskusijama u ovoj kongresnoj sesiji koja se odnosi na rashladu”, istakao je u okviru izlaganja rada na kongresu inženjer Vladimir Beljanski iz Tehničke podrške Danfoss Hlađenja.

 

Rad Danfoss Hlađenja pod temom Otapanje amonijačnih isparivača metodom potpune kondenzacije toplog gasa, autora Vladimir Beljanski (Danfoss), Mark Sever (Danfoss) i Uroš Milovančević (Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu) dostupan je u okviru dokumentacije i u zborniku radova 49. KGH odrzanom od 5. do 7. decembra u Beogradu, Sava Centar.

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama Pridružite nam se

Želite da komunicirate sa nama?

Upoznajte nas i pridružite se razgovoru