Trendovi u rashladi i tehnologijama – predavanje studentima Mašinskog fakulteta

rsz_20181127_101053 Inženjeri Danfoss Hlađenja i ove godine su održali predavanje master studentima Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu uoči KGH nedelje 2018.godine.

- 27. novembar 2018 Od DANFOSS COOLING

Tokom godine na Mašinskom fakultetu realizovan je projekat i pušten je prvi CO₂ kaskadni sistem hlađenja, namenjen studentima i nastavno-pokaznom radu na fakultetu.

Kao i do sada, predavanje Danfoss stručnjaka studentima uoči KGH nedelje u Beogradu održano je u okviru redovnih master studija II godine fakulteta. Ovog puta, predavanje je obuhvatilo teme trendova u rashladnim sistemima i trendove u odnosu na primenu softvera i aplikacija.

 

Ovog puta smo se odlučili da koncipiramo interaktivnije predavanje i na konkretnim Danfoss softverima i aplikacijama prikažemo studentima – budućim inženjerima aplikacije za proračune, koje već sada mogu sami da koriste za učenje i rad, jer su javno dostupni sa Danfoss strane. Predavanjem smo obuhvatili i trendove u rashladi, ali najviše u odnosu na tehnologije koje koristimo i koje studenti mogu da koriste već sada, a smatrali smo da je njima to svakako korisnije”, istakao je Vladimir Beljanski, iz tehničke podrške Danfoss Hlađenja.  

Danfoss svojim rešenjima i inovacijama nastaviće da pruža primer budućim inženjerima studentima.

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama Pridružite nam se

Želite da komunicirate sa nama?

Upoznajte nas i pridružite se razgovoru