Danfoss mobilna CO₂ trening jedinica po prvi put u ovom delu Evrope

Intranet photo news Serija specijalizovanih Danfoss CO₂ treninga održana je prvi put u ovom delu Evrope, u Sloveniji i Poljskoj. Ovakav tip treninga organizovan je u okviru Danfoss svetske serije treninga i namenjen je profesionalcima u industriji hlađenja. Tokom maja i juna, Danfoss korisnici i profesionalci u rashladi imali su prilike da učestvuju na interaktivnim i pokaznim CO₂ treninzima.

- 18. jul 2018 Od DANFOSS COOLING

U Sloveniji i Poljskoj Danfoss je ovom prilikom imao preko 350 profesionalaca. Trening sesija u ovom delu Evrope počela je u Danfoss Trati, Slovenija i u okviru kojih su korisnici Danfoss tehnologija ekskluzivno mogli da učestvuju u kombinovanom CO₂ treningu. Trening je kreiran tako da obuhvata teorijski – prezentacioni deo, praktičan deo u mobilnoj trening CO₂ jedinici, interaktivni deo sa diskusijama o CO₂ tehnologijama i najnovijim trendovima u rashladi. Trening sesije su se posle Danfoss Trate u ovom regionu istočne Evrope nastavile u Danfoss Grozdisk u Poljskoj i trajale 9 dana.

Ovakav Danfoss trening naišao je na veliko interesovanje tako da smo tokom 17 dana treninga imali  više od 350 učesnika iz 10 zemalja istočne Evrope. Učesnici su dobili najnovija znanja o regulativama i o CO₂, kao i  najnovnije informacije o trendovima i industriji, zatim korisne materijale sa treninga za dalja istraživanja i upotrebu u radu sa CO₂.

Stručnjaci tima Danfoss hlađenja i istočne Evrope koju su drzalio treninge, predstavili su opremu i komponente za CO₂ rešenja našim dobro poznatim partnerima, inženjerima, krajnjim korisnicima i instalaterima. Fokus treninga bio je na razumevanju CO₂ sistema i rešenja, koja uključuju jednostavna gas-bajpas rešenja kao i kompleksnija rešenja paralelnih kompresija uz osvrt na iskorišćavanje otpadne toplote (Heat recovery). Dodatno, tokom treninga predstavljen je i novo rešenje Multi Ejektora koji doprinosi povećanju energetske efikasnosti sistema do 20% čak i u najtoplijem danu godine, omogućujući upotrebu transkritičnog CO₂ sistema sada i u mnogo surovijim klimatskim uslovima.

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama Pridružite nam se

Želite da komunicirate sa nama?

Upoznajte nas i pridružite se razgovoru