Milion prodatih Danfoss filter sušača 1,5 cu-in

DCL_FilterDrier Filter sušač 1,5 cu-in predstavlja originalno Danfoss rešenje za kompaktne sisteme manjih dimenzija. Ovakav uspeh u kraćem vremenskom intervalu pokazuje veliko interesovanje za Danfoss proizvod kod kupaca, posebno u prehrambenim i komercijalnim rashladnim aplikacijama.

- 19. decembar 2017 Od DANFOSS COOLING

Novi model filtera 1,5 cu-in uz novu konkstrukciju i kompaktnost pruža visoke performanse i kvalitet, što je kartakteristika svih Danfoss filtera. Filter sušač 1,5 cu-in poseduje veći stepen odvajanja vlage, povećava pouzdanost Vašeg rashladnog sistema i održava čistoću celog sistema.

Filter sušač 1,5cu in

Prilikom konstuisanja filtera 1,5 cu-in usmerili smo se na prilagođavanje postojećeg oblika filtera na smanjenje punjenja sistema, kako bi se omogućila primena i u drugim tipovima sistema, kao što je ketering hrane i manji rashladni sistemi. Ovim je omogućeno kupcima postizanje granice punjenja od 150gr za zapaljiva rashladna sredstva.
1,5 cu-in filter posebno je prikladan za korisćenje u manjim rashladnim sistemima, kao što su frižideri za pića i hranu, ali isto tako mogu da se koriste u raznim komercijalnim aplikacijama npr. frižideri, zamrzivači, frižideri za sladoled i mleko. U svim navedenim sistemima uz filter sušac moguće je ugraditi i ostale Danfoss komponente kao npr. magnetne ventile, elektronske upravljače, osetnike pritiska i izmenjivača toplote, kako bi se povećala efikasnost i pouzdanost celog sistema.

Fiter sušač 1,5 cu in je kompatibilan sa velikim brojem dostupnih rashladnih sredstava, uključujući prirodna rashladna sredstva kao podkritični CO2 i ugljovodenik. Prema tome Vas rashladni sistem može biti vrlo dobro pripremljen za predstojeći tranzicioni period u rashladi, kao i za retrofiting postojećih sastava.
Christopher Nitz, menadžer odseka za marketing Danfoss komercijalnog hlađenja:

"Oduševljeni smo postizanjem velikog uspeha. Dostignuće od milion prodatih filtera, jasno pokazuje kako su naši kupci jako zadovoljni upotrebom Danfoss filtera sušača 1,5 cu in"

Istorija

Početak proizvodnje Danfoss filtera datira iz 1938. godine. Povećanje naše ponude stabilno raste kroz sve ove godine, kao što raste i potreba za novim modelima filtera. Trenutno Danfoss proizvodi 12 različitih modela i do sada smo ukupno prodali više od 37 miliona filtera.

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama Pridružite nam se

Želite da komunicirate sa nama?

Upoznajte nas i pridružite se razgovoru