ETS Colibri® ventil: Budućnost je stigla!

ETS-Colibri_Email_Serbian_738 Revolucionarni ETS Colibri® elektronski ekspanzioni ventil dizajniran je tako da omogući maksimalnu fleksibilnost i pouzdanost u sistemima hlađenja. Njegov jedinstveni kompaktni dizajn i brzo vreme reagovanja čime ovaj proizvod idealnim izborom u sistemima za hlađenje.

- 29. mart 2018 Od Danfoss Cooling

Industrija hlađenja ide napred. U skladu sa tehnologijom koja se razvija i novim pravilima (kao što je to na primer F-Gas regulativa i SNAP), inovativna rešenja su potrebna kako bi ljudi koji se bave rashladom mogli da održi korak sa novim zahtevima.

Stariji, mehanički ekspanzijski ventili ne mogu da omoguće ovakav nivo preciznosti, koji se danas zahteva u smislu utrošene energije, slabih performansi sistema, većih operativnih troškova.

Danfoss ETS Colibri® elektronski ekspanzioni ventil idealno je rešenje za upotrebu u trenutnim i budućim generacijama toplotnih pumpi, rashladnim i klimatizacionim sistemima.

Kao jedan od osnovnih delova elektro kontrolisanih sistema hlađenja (ovo uključuje kompresore sa promenljivom brzinom obrtaja, elektronske kontrole, senzore pritiska i temperature), ETS Colibri® ventili mogu momentalno da reaguju na promenu uslova. Ventil se zatvara za manje od 3.75 sekundi, pružajuci time stabilnost i pouzdanost pri radu, povećanje efikasnosti sistema i uštedu električne energije.

Danfoss ETS Colibri® elektronskii ekspanzioni ventili predstavljaju jedinstven dizajn koji pruža više značajnih benefita:

Kompaktnost. Jednostavna instalacija u sistemu

Mala težina. Ne zahteva dodatnu podršku i na taj način ne dolazi do pucanja cevi usled vibracija

Dizajn. Dovoljno fleksibilan za instalaciju na skoro svakoj platformi.

Hermetički dizajn. Robusne unutrašnje komponente i smanjenje potencijalanih mesta za curenje smanjuju potencijalni gubitak rashladnog sredstva i potrebu za servisiranjem

Da li ste spremni za budućnost? Da li ste spremni za novitete u vašem sistemu hlađenja? Počnite sada sa novim ETS Colibri® elektronskim ekspanzionim ventilom.

 

 

 

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama Pridružite nam se

Želite da komunicirate sa nama?

Upoznajte nas i pridružite se razgovoru