Mašinski fakultet u Beogradu: Posebno priznanje za Danfoss Hlađenje tim

rsz_20181023_131603 U Beogradu, 23.oktobra Mašinski fakultet u Beogradu dodelio je posebno priznanje timu Danfoss Hlađenja Srbija tima povodom donatorstva studentima i dugogodišnje dobre saradnje.

- 26. oktobar 2018 Od DANFOSS COOLING

Mašinski fakultet ove godine obeležava 70 godina samostalnog delovanja u Beogradu, u okviru pripadajućeg Univerziteta u Beogradu. Tokom godina, Danfoss Hlađenje ostvaruje saradnju sa stručnim kadrom inženjera profesora fakulteta, ali i sa studentima.

Posebnu zahvalnost Danfoss kompaniji istakao je predsednik saveta Mašinskog fakulteta u Beogradu, prof dr Vlada Gašić:

„Svake godine krajem oktobra Mašinski fakultet obeležava svoj Dan Fakulteta. Ove godine to malo duže traje, obzirom da imamo svečani jubilej – 70 godina fakulteta. U ovom jubileju posebnu zahvalnost ističemo i kompanijama koje doprinose radu naše institucije.“

 

Nedavno je u ovoj godini pušten u rad prvi CO₂ kaskadni sistem za hlađenje u saradnji sa Sokoinženjeringom i Mašinskim fakultetom, čime je omogućeno pre svega studentima da se bolje upoznaju sa tehnologijom kaskadnih sistema sa CO₂. Ovo je tek prvi korak ka ovladavanju potpuno transkritičnih CO₂ sistema.

„U ime Danfoss tima zahvaljujemo se na primljenom priznanju. Čestitamo jubilej. Nastojaćemo da nastavimo u istom duhu našu zajedničku saradnju ka doprinosu studentima inženjerima i njihovim znanjima“, zahvalio se Direktor Prodaje Danfoss Hlađenja u Istočnoj Evropi, Aleksandar Jovanović.

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama Pridružite nam se

Želite da komunicirate sa nama?

Upoznajte nas i pridružite se razgovoru