Vratili smo se! Pridružite se treninzima online i  poslušajte Danfoss stručnjake iz hlađenja u okviru Refrigerant Week 2018 treninga

Refrigerant-Week-2018_Visual webnews 738x415 Temu u fokusu na ovogodišnjem Danfoss Ref Week 2018, od 24. do 28. septembra je low – GWP regulativa rashladnih sredstava

- 11. septembar 2018 Od Danfoss Cooling

Obzirom da cena rashladnih sredstava sa visokim GWP – Global Warming Potential  raste i da su regulative zahtevnije, Danfoss i ove godine nastoji da akcentuje ove inicijative tokom Ref Week-a, kako bi se profesionalcima i donosiocima odluka u industriji hlađenja pomoglo da lakše išto spremnije dočekaju ove promene na primenu low-GWP rashladnih sredstava.   

Refrigerant Week 2018 trajaće od 24. do 28.septembra i obuhvatiće vebinare, alate i događaje sa fokusom na low-GWP rešenja.

Vaš globalni partner rame uz rame sa industrijskim profesionalcima i donosiocima odluka   

Montreal Protokol i Kigali Amandman podrazumevaju progresivni pristup u HVACR upotrebi rashladnih sredstava sa visokim GWP potencijalom. Rashladna sredstva ključna su za razmatranje, utiču na sve druge izvore u rashladi, odnose se na dugoročne planove.   

Profesionalcima u hlađenju i klimatizaciji potrebna je pravovremena informacija, alati, i tehnologije kako bi se prilagodili novim regulativama i pružila pomoć prilikom tranzicije u rashladi. Takođe, njima je potrebno vođenje kod specifikacije, instalacije, servisiranja i primene dostupnih rešenja. Sve ovo i više od toga biće pokriveno tokom Refrigerant Week seminara 2018.

Čak iako će se u zemljama u različitim rokovima uvoditi ovakva promena, ova tranzicija na nova i rashaldna sredstva sa manjim uticajem na globalno zagrevanje, se tiče svih nas”, izjavio je Jurgen Fišer, Predsednik Danfoss Hlađenja i dodao: “HVACR sektor daje značajne doprinose čak  sada kada imamo low-GWP opremu, a mi smo ovde u Danfossu spremni da napravimo značajan korak u tom polju. Verujemo da ćemo kroz pružanje sveobuhvatne ekspertize koju posedujemo, treninga i alata, testiranja i rada sa našim kupcima i poslovnim partnerima uspeti da ostanemo na istom pravcu. Refrigerant Week seminari su značajan deo doprinos tome”.

Refrigerant Week: Ključni trenutak za rashladna sredstva  

Refrigerant Week donosi upotrebu alternativnih rashladnih sredstava i energetskih efikasnih rešenja koja omogućavaju održivost budućnosti u rashladi. Kroz online seminare (vebinare), lokalne događaje, treninge sa našim poslovnim partnerima, dostpune alate i literaturu, online biblioteku na Danfoss webstranicama, nastojimo da sto više pojasnimo i pomognemo u razumevanju globalnih inicijativa u hlađenju, regulativa i procedura.    

Prošle godine, stotine kompanije iz 50 zemalja učestvovalo je na Refrigerant Week seminarima. U skladu sa anketama posle seminara, više od 80% učesnika istaklo je treninge veoma korisnim, značajnim za njihov svakodnevni posao. Danfoss nastoji da se angazuje još više tokom seminara u okviru Refrigerant Week-a i ove godine.

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama Pridružite nam se

Želite da komunicirate sa nama?

Upoznajte nas i pridružite se razgovoru